Waarom huisparfum van Maison Berger aan populariteit wint

Steeds meer mensen worden zich bewust van de geur in hun huis. Thuiskomen in een lekkere geur, of je gasten verwelkomen met een fijne geur in huis wordt steeds belangrijker. Dit zagen wij eerder al terugkomen in de trend van onder andere geurkaarsen, die nog steeds ontzettend populair zijn. Naast geurkaarsen is er echter nog een soort product op de markt die steeds meer gewaardeerd wordt. We hebben het hier natuurlijk over huisparfum. Waarom je huisparfum in steeds meer huizen terug ziet komen, en de vele voordelen van de huisparfum van Maison Berger en meer bespreken wij in dit artikel

Wat is huisparfum

Laten we bij het begin beginnen. Huisparfum, wat soms ook wel interieurparfum genoemd wordt, is aan een opmars begonnen. Huisparfum is een soort parfum, dus een lekkere geur, die verspreid wordt binnenshuis. Het kan gebruikt worden om nare geurtjes te maskeren, zoals bijvoorbeeld een muffe lucht, lucht van dieren zoals bijvoorbeeld honden of zelfs om een rooklucht te maskeren. Hiernaast kan het ook gebruikt worden om een lekkere geur te verspreiden voor een frisser idee. Er zijn ontzettend veel verschillende geuren beschikbaar, en er zijn van Maison Berger verschillende manieren om huisparfum te verspreiden.

Verschillende soorten huisparfum van Maison Berger

Huisparfum kan op verschillende manieren worden verspreid. De meest bekende hiervan is natuurlijk de geurkaars, die in veel Nederlandse huishoudens inmiddels terug te vinden is. Naast de geurkaars, maken ook steeds meer mensen gebruik van geurstokjes. De geurstokjes kan je eenvoudig in een houder met het parfum plaatsen. De stokjes verspreiden vervolgens de geur. Het grote voordeel van geurstokjes is dat ze wel drie tot zes maanden mee kunnen gaan. Geurstokjes zijn daarnaast erg praktisch, veel mensen kiezen er namelijk voor ze bij de wc te plaatsen. Op deze manier hoef je eigenlijk geen wc spray te gebruiken omdat de stokjes nare geuren maskeren. 

Verspreiding van huisparfum met een brander

Daarnaast kan huisparfum van Maison Berger ook verspreid worden met een Lampe Berger brander. Deze branders zijn naast praktisch ook nog eens ontzettend stylish. Ze zijn namelijk in verschillende ontwerpen en kleuren beschikbaar zodat ze altijd bij je interieur passen. Zo zijn er modellen die eenvoudig in elk interieur passen, maar ook branders die in het oog springen en zo je interieur afmaken. De brander is eenvoudig te gebruiken door deze te vullen met huisparfum die los kan worden aangeschaft. Dit gaat het best met een kleine trechter. Vergeet ook de lont niet, die hierna kan worden aangestoken, hierbij moet de sierdop wel van de brander zijn afgehaald. Na twee minuten kan de vlam worden uitgeblazen en die sierdop weer terug geplaatst worden. Door de hitte wordt de geur door de ruimte verplaatst.

Naast geurkaarsen, geurstokjes en de brander is er van Maison Berger ook autoparfum beschikbaar. Deze diffusers voor de auto kunnen eenvoudig worden vastgeklikt aan de ventilator van de auto. Zo kan jij ook in de auto genieten van een frisse en fijne geur zodat jij je ook onderweg helemaal thuis voelt.

Geuren voor iedereen

Naast de verschillende manieren om huisparfum te verspreiden, is er natuurlijk ook een groot scala van geuren om uit te kiezen van Maison Berger. Deze kunnen onderverdeeld worden op basis van hun geur in verschillende categorieën, namelijk: bloemig, fleurig, fris, fruitig, houtig, kruidig, neutraal, zoet en zuiver. Met zoveel keuzemogelijkheden is er voor iedereen een geur beschikbaar. Zo kan iedereen genieten van een fris ruikend huis en een sfeer die echt als thuiskomen voelt!