Nagenieten van je studententijd dankzij proefschrift drukken

Je hebt jarenlang gebuffeld. Studieboeken verslonden. Uren in de collegezalen versleten. En dan was het moment daar: promoveren. Je hebt een verpletterend onderzoek gedaan en je proefschrift is het bewijs van jouw kennis die je in de afgelopen jaren hebt opgedaan en hebt weten toe te passen. Een proefschrift drukken is echt het kopstuk van jouw studietijd. Dat wil je niet zomaar voorbij laten gaan. Jouw proefschrift is iets om jaren van te genieten. In dit artikel lees je meer over proefschriften en hoe je dit moment kunt vereeuwigen. 

Je proefschrift professioneel laten drukken

Tijdens jouw onderzoek heb je dagen, weken, maanden geploeterd om dat ene document te kunnen opleveren. Jouw proefschrift. Niet zomaar een document, maar echt een document om trots op te zijn. De presentatie van jouw proefschrift voor je beoordelaars is uiteraard belangrijk, maar je wil er zelf ook nog naar terug kunnen kijken. Dat kan dankzij de mooie print (en bind)technieken van professionele drukkers, zoals Ridderprint

Samen met de mensen van Ridderprint kijk je naar manieren hoe je jouw proefschrift en de inhoud het beste naar voren kunt halen. Het type papier, de dikte ervan, eventuele uitsparingen, contrast, pregen of spot uv.. Je kunt het je zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Dan is dat toch veel beter dan printen op simpel A4 papier uit je eigen printer?! Geld uitgeven moet je altijd wel, dus maak er echt wat moois van. 

Zelf je proefschrift layout maken of laten uitbesteden

Ben je bekend met Photoshop of is InDesign helemaal jouw ding? Dan kun je jouw wensen waarschijnlijk mooi zelf verwerken in een prachtige omslag of de presentatie van de inhoud. Ben je wat minder handig of laat jouw creativiteit je een beetje in de steek? Ook dan staan de mannen van Ridderprint voor je klaar. Samen met professionele designers maak je een prachtige omslag en geef je ook de inhoud van je proefschrift een persoonlijk, passend design. 

Het voordeel van een professioneel proefschrift

Met een mooi proefschrift maak je allereerst een zeer goede indruk bij de beoordelaars. Professioneel, strak en mooi vormgegeven. Zo’n eerste indruk kun je ook niet over doen. Wat geld in je proefschrift investeren is dus echt een must. 

Maar daarnaast is een mooi proefschrift natuurlijk ook belangrijk voor jouw herinnering. Als je over vijf of tien jaar terugkijkt, heb je nog steeds een mooi document voor je liggen. Geen afgeraffeld document dat je met je printer van thuis hebt geprint. Een indruk die blijvend is, waar je nog jaren van kunt blijven genieten. Wie wil dat nu niet?!