Verhuizen zonder stress

Bij een verhuizing komt meer kijken dan simpelweg een nieuw huis kopen of huren en het oude van de hand doen. Alles moet zorgvuldig worden ingepakt in verhuisdozen en die moeten op hun beurt op transport naar het nieuwe huis. Daar moet dan alles weer uitgeladen en naar binnen gesjouwd worden. Daarbij komen nog alle zware meubels en witgoedapparaten. Helemaal wanneer het gaat om een verhuizing naar een derde verdieping en er geen lift aanwezig is, is zo’n verhuizing een lastige klus waarbij je alle hulp van een verhuisbedrijf kan gebruiken.

Verhuisbedrijf Drechtsteden

Verhuisbedrijf Drechtsteden is een betrouwbare partner in verhuizingen. Of het nu gaat om een particuliere verhuizing of een zakelijke verhuizing, hier kun je terecht voor elk type verhuizing. Door de jarenlange ervaring weten ze precies hoe ze een verhuizing moeten aanpakken. Dat scheelt je veel tijd en stress. Ze bieden zelfs een in- en uitpakservice en alles wordt voor je gesjouwd en veilig vervoerd naar de nieuwe woning. Begane grond of drie hoog, Verhuisbedrijf Drechtsteden heeft het materiaal en de kunde om elke verhuizing tot een succes te maken. Niet voor niets geven ze een 100% klanttevredenheidsgarantie.

Ook voor spoedverhuizingen, extra hulp bij senioren en voordelige tarieven voor studenten ben je bij Drechtsteden aan het juiste adres. Voor elke verhuizing in de omgeving van Rotterdam, Den Haag en Dordrecht.