Ondernemerslatijn, de opleiding voor ondernemers

Het nieuwe ondernemen. Het is een term die je tegenwoordig steeds vaker hoort. Maar wat is het nieuwe ondernemen eigenlijk? Het is niet gemakkelijk om dat zomaar even in één zin te verwoorden; het behelst meer dan een simpele definitie.

Het nieuwe ondernemen

Daarom start Ondernemerslatijn met een opleiding in het nieuwe ondernemen. In 7 praktische stappen wordt de structuur van het nieuwe ondernemen duidelijk gemaakt door verschillende docenten met allemaal hun eigen kennis, opgedaan uit ervaringen in hun eigen leven als ondernemer. Een opleiding voor ondernemers, door ondernemers.

Tijdens de opleiding, die 7 vrijdagen in beslag neemt, staat de maatschappelijke zaak voorop. Naast, of liever gezegd, in plaats van het ouderwetse kapitalisme staat betekenisvol en sociaal ondernemen centraal; winst maken is slechts een secundaire waarde van het ondernemerschap.

Ook het starten van een eigen onderneming komt aan bod gedurende het traject. Altijd al een eigen bedrijf willen starten, maar het is er nooit van gekomen of je weet niet hoe of wat er bij je past? Ondernemerslatijn helpt en begeleidt jou naar het worden van een maatschappelijk betrokken ondernemer, die betekenis geeft aan de onderneming op de manier zoals jij dat wilt.