Kies de womanizer die het beste bij je past

Womanizers zijn de beste vriend van een vrouw. Een womanizer is een seksspeeltje dat de mogelijkheid heeft om een orgasme te geven zonder fysiek contact. Er zijn veel womanizers op de markt, maar ze werken niet allemaal voor elke vrouw. Daarom zijn we hier om je te helpen bij het kiezen van je womanizer! Lees verder om erachter te komen welke het beste bij jouw wensen en behoeften past.

Hoe gebruik je womanizers met speeltjes

Als je womanizers met speeltjes wilt gebruiken, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. De womanizers werken door het creëren van zuigkracht en vibratie, dus als je ze gebruikt met een speeltje, zorg er dan voor dat het speeltje zo geplaatst is dat de womanizer er zuigkracht op kan creëren. Je kunt ook met verschillende standjes experimenteren om het standje te vinden dat voor jou het beste aanvoelt.Womanizers zijn niet alleen voor vrouwen!

Ja, ik weet dat de womanizer een vrouwen speeltje is, maar het blijkt dat ze ook heel goed werken op mannen. Er zijn twee manieren om de womanizer met je partner te gebruiken. De eerste (en makkelijkste) manier is als je een womanizer handvat en een van de magnetische platen gebruikt. Plaats gewoon een uiteinde van de plaat tegen zijn penis en houd het andere deel in je hand of bevestig het aan iets anders, zoals misschien je bedpost, zodat je hem kunt berijden terwijl je tegelijkertijd jezelf stimuleert? Je kunt zelfs proberen om beide uiteinden in elke hand te houden – dit zal hem extra druk geven omdat hij dan dubbele zuigkracht heeft.

De ultieme gids voor het orgasme

Er zijn veel vrouwen die nog nooit een orgasme hebben gehad. Dit is iets dat kan worden verholpen met de womanizer, een ultramodern genots toestel dat is ontworpen om vrouwen op een eenvoudige en natuurlijke manier een orgasme te bezorgen. De womanizer heeft duizenden vrouwen geholpen hun weg naar het hoogtepunt te vinden. Enkele tips hiervoor zijn het volgende:

  • Twintig minuten voorspel – Als je goed voorbereid bent en het voorspel langer is, dan is de kans op een intense explosie groter
  • Warme voeten – Een leuk feitje, maar onderzoek toont aan dat het dragen van sokken een positief effect heeft op de frequentie waarop vrouwen klaarkomen.
  • Let op je ademhaling – Probeer niet je adem in te houden als je bijna klaarkomt, maar probeer je adem juist onder controle te houden en geef je lichaam tijd om toe te werken naar het hoogtepunt.
  • Lees een erotisch boek of kijk een film – Probeer eens een boek te lezen of een film die erotisch is. Hierdoor raak je in de mood en zul je sneller tot een hoogtepunt komen.