Achteraf betalen met AfterPay

Wilt u achteraf betalen met AfterPay? In dit artikel ontdekt u hoe dat precies werkt! Zo weet u zeker dat betalen met AfterPay lukt!

Wilt u achteraf betalen met AfterPay? In dit artikel ontdekt u hoe dit precies werkt en laten we zien op welke manier u dit snel en eenvoudig kunt doen. Zo kunt u achteraf betalen en zorgeloos winkelen!

Hoe werkt betalen met AfterPay?

Als u achteraf wilt betalen met AfterPay geeft u tijdens het bestellen aan dat u dit wilt doen. Vervolgens wordt er om uw e-mailadres en postcode gevraagd om uw bestelling af te ronden. U krijgt per e-mail een betaaloverzicht toegestuurd en vervolgens dient u binnen 14 dagen te betalen, u kunt dit echter ook al direct doen! Dit is prettig wanneer u op dit moment onvoldoende geld heeft of als u liever pas betaalt als u uw bestelling in huis heeft.

Winkels die AfterPay accepteren

Steeds meer webwinkels accepteren het om met AfterPay te betalen. U kunt de betreffende winkels herkennen doordat zij het AfterPay logo op de website hebben staan of omdat het wordt aangeboden bij het betalen.

Inmiddels wordt AfterPay in 21 verschillende landen aangeboden en is de dekking dan ook enorm! In de toekomst zullen vrijwel alle webwinkels over AfterPay beschikken, op dit moment is dit al een groot deel.

AfterPay brengt meestal geen extra kosten met zich mee, webwinkels bieden de optie vooral aan om het bestellen aantrekkelijker te maken. Toch doen sommige webwinkels dit wel, vaak gaat het echter om maximaal enkele euro’s.

Alternatieven voor AfterPay

Wanneer u achteraf wilt betalen kan dat uiteraard ook op andere manieren. Denk aan achteraf betalen via een Acceptgiro of wanneer u betaalt via een creditcard. Ook staan sommige webwinkels het toe om achteraf te betalen per bankoverschrijving!