Wacht niet te lang met auto onderhoud!

Onderhoud aan uw auto

Onderhoud aan uw auto is heel belangrijk. Door uw auto te onderhouden komt u niet zomaar met pech langs de weg te staan, autopech komt namelijk nooit op een handig moment en dit kunt u dus beter voor zijn door uw auto regelmatig te laten controleren. Doordat de auto’s van vandaag de dag steeds ingewikkelder worden kunnen mensen vaak veel onderhoud niet meer zelf doen. Sommige dingen kunt u zelf en andere dingen kunt u beter aan een garage overlaten, om er zo zeker van te zijn dat u weer veilig de weg op kunt. Dus mocht u pech willen voorkomen en staat u het liefst niet voor verassingen dan kunt u het beste uw auto regelmatig laten controleren. Veel mensen denken vaak dat dit niet erg belangrijk is aangezien de auto toch APK gekeurd moet worden. Maar een APK-keuring kan echt een moment opname zijn en wij raden u dan ook aan om uw auto vaker te laten controleren, hierdoor kunt u de levensduur van uw auto en zijn onderdelen namelijk enorm verhogen. Als het gaat om veiligheid is het ook erg belangrijk om uw auto goed te onderhouden, als u dit niet doet kunt u uzelf en anderen in gevaar brengen. Het kan overigens ook een stuk goedkoper zijn om uw auto te laten onderhouden door een garage, wanneer u bijvoorbeeld wel in een ongeluk komt brengt dit vaak veel meer kosten met zich mee.

Wij helpen u graag

Wij helpen u graag bij het onderhoud van uw auto. Uw auto is bij onze ervaren medewerkers goed in handen. U kunt zowel kiezen voor een kleine onderhoudsbeurt als een grote onderhoudsbeurt. Bij het uitvoeren van een kleine onderhoudsbeurt controleert onze monteur uw auto zorgvuldig op de volgende punten: Accu en verlichting, uitlaat en katalysator, bijvullen ruitensproeier en koelvloeistof, vervangen oliefilter, inspectie banden en remmen, vervangt de olie en controleert de schokdempers.

Bij een grote beurt krijgt uw auto een volledige check up en zijn de volgende punten een aanvulling op een kleine onderhoudsbeurt: vervangen brandstoffilter, controle op slijtage gevoelige onderdelen, vervangen interieurfilter, vervangen bougies, vervangen luchtfilter en de inspectie van de motor, brandstoftank, gasbediening en versnellingsbak.